MENZERNA industrija

Menzerna: Savršenstvo poliranja - Made in Germany.

Za nas uspjeh znači ispunjavanje najvišeg standarda: Vašeg

Kada je u pitanju industrijsko poliranje, učinkovitost postupka poliranja zauzima središnje mjesto zajedno s navedenom kvalitetom završne obrade. Analizom podataka procesa, možemo prepoznati potencijalne uštede u postupcima ručnog i automatiziranog poliranja.

      
Čvrste paste Emulzije

Razvijamo inovativne formule i optimiziramo naše metode poliranja kako bi svaki put dali savršene rezultate. Naša rješenja nude izvrsnu vrijednost za novac i održiva su - i čine vašu industrijsku i ručnu primjenu uspješnom. Našu potragu za savršenstvom u poliranju slijedimo od 1888. godine.

Naš nepokolebljivi fokus na poliranim površinama kamen je temeljac našeg uspjeha, stvarajući inovativne polirne smjese za gotovo svaku primjenu i materijale. Razumijemo industrijsko poliranje iznutra i udovoljavamo profinjenim zahtjevima tržišta radeći ruku pod ruku s našim dobavljačima i kupcima.

Analiziramo i optimiziramo procese poliranja u tehničkom centru Menzerna, gdje se nove formule fino podešavaju kako bi zadovoljile potrebe svih vrsta materijala i primjena u testu nakon ispitivanja.

Savršeno polirane površine vrlo su tražene. Sa stotinama posebno razvijenih formula, uvijek nudimo upravo pravo rješenje. Jednako smo „kod kuće“ s aluminijom, mesingom i nehrđajućim čelikom kao i s plemenitim metalima, lakiranim drvetom i plastikom.